75-års jubileet

Bästa webbsideläsare och Kära medgäster på Jubileet,

Hoppas ni tyckte, liksom vi, att det blev en fin och värdig fest för 75-åringen. Våra underhållare gjorde, var och en på sitt härliga sätt, att kvällen fick en glad och stimulerande upptakt.
God mat och dryck serverade av alerta ungdomar, samt vad kanske många framför allt kom för: prata minnen med andra skandinaver i Madrid, som man kanske inte direkt träffar var dag. Vi hoppas att alla fick lite utbyte i dessa olika kategorier på kvällens meny.
Vi hoppas att ni tog en tur runt de bildmontage som gjorts. Många verkligen roliga att återse och läsa. Även vid denna fest var minst två personer aktiva fotografer, Hedvig och Ingela. Vi tackar för det. Inlagt på webbsidan, tack snälla Monica för all Din hjälp, finns således lite trevliga bilder från festen.
Till sist, men inte minst: Tack alla sponsorer för Er generositet i alla dess former. Ett särskilt tack till Ericssons för lånet av lokalerna samt tack till alla fantastiska medarbetare hos Ericssons för all Deras hjälp.
Nu satsar vi för fullt framåt med Skandinaviska Klubben. Nästa år skall bli ett rekryteringsår. Nya djärva satsningar brukar det ju heta, och det är precis det vi vill arbeta med. Förnyelse med inriktning på att få med ungdomarna, inte bara när det är fest.
Till Er alla, som genom Er närvaro bidrog till att skapa glans kring Jubileet:
ETT STORT TACK!

Madrid i november 2010
Styrelsen Skandinaviska Klubben

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Foto. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.