Bulletin 2011-05-21

Den efterlängtade sommaren närmar sig med stormsteg och Klubben tar som vanligt semester under juli och augusti. Eftersom detta är säsongens sista bulletin vill vi redan nu önska alla våra medlemmar en riktigt trevlig och skön semester.

SVENSK TRÄFF OCH BOKCIRKEL 30.5
Måndagen den 30 maj är det dags för vår bokcirkelträff igen. Vi träffas som vanligt kl. 19 på Café Vergara. c/Vergara, 1 (Metro Opera) för att byta böckerna och samtidigt fördriva kvällen i trevligt sällskap. Hoppas att så många som möjligt av våra svensktalande medlemmar har tid att titta in. Nästa möte blir den 27.6.
Alla är hjärtligt välkomna!

FIRANDE AV DE SKANDINAVISKA NATIONALDAGARNA
Anteckna redan nu tisdagen den 7 juni i er kalender! Då firar vi nämligen för första gången alla Skandinaviska länders Nationaldagar tillsammans med en trevlig cocktail i Tyska Kyrkans samlingssal. (Castellana, 6)
Vi bjuder på rikligt med goda ”tapas” och drycker.
Tid: 20-22 / Pris: 15€
Obligatorisk anmälan till Kerstin på Klubben senast den 3 juni pga. begränsat utrymme.
Tel: 916432 251 / 686 624 182
e-mail: centro.escandinavo@telefonica.net
Hjärtligt välkomna!

VANDRING I BERGEN 14.6
Även i år har vi möjlighet att göra en vandring i bergen i Camorritos (Cercedilla) tillsammans med vår medlem, Lillan Larsen. Efter vandringen bjuder Lillan oss på en härlig lunch i sitt vackra hem, ”Dalom”.
Ring Kerstin för mera information och anmälan.
Obs! Endast medlemmar. (begränsat antal)

SUOMALAISKOKOUS 18.6
Kauden päättäjäiset vietetään rennosti nyytikestien merkeissä uima-altaan äärellä Eiran luona lauantaina 18.6 alkaen klo.12. Osoite: c/Las Brisas, 19, Urb. Vistasierra, El Molar.
Bussi nro 193 (dir. Vellon/Pedrezuela) lähtee Intercambiadorista Pza de Castillalta, dársena 37, isla 3. Bussi tulee aivan lähelle asuntoa. Ilmoittaudu Kerstinille Klubiin tai Eiralle 918 683 048/629 932 206, joilta saat bussiaikataulun ja/tai ajo-ohjeet. Kerro myös jos haluat yöpyä, sillä petpaikkoja on rajoitetusti. Ota mukaan jotain hyvää syötävää ja tule viettämáän hauska päivä “maaseudulla”

KRÄFTSKIVA
Vi har planer på att ordna en kräftskiva i slutet av september. Alla kräftsugna kan reda nu ringa Kerstin för mera information.

Klubben är stängd fr.o.m. den 1 juli till den 5 september 2011.

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Bulletin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.