Vinutflykt till Navalcarnero 17.11

Den 17 november gjorde vi en mycket trevlig utflykt till Navalcarnero. Vi började med att besöka ”el Centro de Interpretacion” som är en gammal renoverad bondgård med sin bostad, vinkällare, ladugård och källare. Efter det en helt oplanerad visning av kyrkan Nuestra Señora de la Asunción. Sedan fortsatte vi till bodegan Andrés Díaz där vi fick se och höra dess historia samt prova på olika sorters viner, till det serverades det goda tapas. Utflykten avslutades med en god lunch på restaurang Las Cuevas del Tío Juanón.

 

Länkar:

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Foto. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.