Bulletin 2012-01-17

Nu har Klubben öppnat igen och vi passar på att önska alla våra medlemmar en riktigt god fortsättning på det nya året. Vi vill också tacka för ert intresse för våra aktiviteter under det gångna året, och hoppas kunna räkna med ert stöd och uppmuntran även i fortsättningen!

*****

Skandinaviska Julbasaren
hölls söndagen den 27 november på Hotel Meliá Castilla. Det blev som vanligt jättelyckat och till vår glädje kom det massor med besökare. Trots krisen blev resultatet också i stort sett lika bra som tidigare år. Stort tack till alla som ställde upp och hjälpte till, och till alla närvarande.
Obs! Information samt fotografier hittas på basarens web-sida: www.bazar.sacinom.tk

Skandinavisk Julgudstjänst
hölls i Brittiska kyrkan söndagen den 4 december. Gudstjänsten leddes av kyrkoherde Michael Franzén från Torrevieja. Under gudstjänsten fick vi lyssna till julsånger av Skandinaviska skolans skolkör. Stort tack till er alla!
Ett varmt tack till ambassadör Cecilia Julin som hade vänligheten att bjuda oss alla på glögg på Residenset efter gudstjänsten. Vi vill också speciellt tacka våra klubbmedlemmar Leif Brime och Carlos Borgenstierna som i år stod som sponsorer för adventsgudstjänsten.

SVENSKTRÄFF OCH BOKCIRKEL 30.1
Måndagen den 30 januari kl. 19 träffas vi igen för att byta bokcirkelböckerna. Vi träffas som vanligt på Café Vergara. c/Vergara, 1 (metro Opera) eftersom vi alla tycker om stället och vi blir alltid lika vänligt bemötta.
Vi hoppas att många av våra medlemmar har tid och lust att göra oss sällskap på det nya årets första möte. Alla är hjärtligt välkomna!

BESÖK PÅ ”CENTRO DE EXPOSICIONES ARTE CANAL” 1.2

Onsdagen den 1 februari kommer vi att göra ett guidat besök på ”Centro de Exposiciones Arte Canal” för att se den intressanta utställningen ” Da Vinci, El Genio”
Vi träffas utanför ingången kl.11.45, Paseo de la Castellana, 214 (vid Plaza de Castilla).
Pris: 15€ ( inkl. inträde plus guide)
Då inträdesbiljetterna måste betalas i förväg ber vi alla intresserade anmäla sig till Klubben senast onsdagen den 25 januari. (Anmälan är bindande!)

BASARLUNCH 3.2
Fredagen den 3 februari kl.14 träffas alla som hjälpte till på Julbasaren på Restaurang Collage, c/Olid, 6, för att äta lunch tillsammans.
Anmäl till Klubben eller till Paloma Torres, mobil: 616 130 107 – paloma.torres@packto.es senast onsdagen den 1 februari. Pris: 20€

SUOMALAISKOKOUS 6.2
Helmikuun kuudes päivä klo. 19
tapaamme kahvilassa Café Vergara c/Vergara, 1 (metro Opera) Tule mukaan viettämään hauska ilta meidän seurassa. Tervetuloa!

BESÖK PÅ LA REAL ACADEMIA DE BELLAS ARTES DE SAN FERNANDO 18.2
Lördagen den 18 februari gör vi ett mycket intressant besök på “La Real Academia de Bellas Artes de San Fernando”. Denna gång har vi turen att kunna räkna med vår populära guide, Manuel Rey.
Även om museet inte är lika känt som El Prado och Museo Thyssen, räknas det ändå som det näst viktigaste i landet pga sin rikliga konstsamling
Vi träffas utanför Akademin på c/ Alcala, 13 (Madrid) Metro Sol. kl 10.50. Pris: 15€
Anmälan bör göras till Klubben. Begränsade platser.

ÅRSMÖTE 6.3
Årsmötet äger rum tisdagen den 6 mars kl. 19 på Svenska Ambassadens Residens. Obligatorisk anmälan till Klubben senast den 1 mars.
(endast medlemmar).
Glöm inte att ta med ID-kort eller pass!
Se kallelsen.

MEDLEMSAVGIFTER
För att förenkla Klubbens bokföring bör alla medlemsavgifter, i mån av möjlighet, betalas före årsmötet i mars. För mera information vänligen vänd er till Kerstin på Klubben.
Medlemsavgifterna för år 2012 är de samma som förra året, åtminstone ända tills årsmötet.
Betalningen kan göras kontant på våra möten eller via banköverföring: BBVA 0182 4000 63 0011659604 Glöm inte sätta in ditt namn!
Enskild: 55€
Familj: 70€
Au pair/stud: 30€

Som vanligt ber vi alla som av en eller annan orsak inte längre kan vara med i Klubben vänligen meddela Kerstin per telefon (916 432 251/686 624 182) eller per e-mail: centro.escandinavo@telefonica.net

Om någon är intresserad av att vara med och arbeta i Skandinaviska Klubbens styrelse, var vänlig kontakta Kerstin i god tid före årsmötet.

*****

ANNONSERING I KLUBBENS BULLETIN
Vi påminner våra medlemmar om möjligheten att sätta in olika annonseringar i vår bulletin och webbsida. Ring Kerstin för mera information och priser.

*****

Besöket på kongressen
Alla som är intresserade av de två fotografierna som togs på besöket på kongressen kan nu beställa dem via Kerstin till ett pris av 7€ fotografi. Ni kan se dem på Klubbens webwsida under ”besöket på kongressen

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Bulletin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.