Garden Party i Camorritos den 16 juni 2012

Lördagen den 16 juni bjöd Lillan Larsen oss på ett hejdundrande trevligt ”Garden party” i sitt vackra hem Dalom, uppe i Camorritos. Det var första gången på många år som det inte blev en promenad i de vackra omgivningarna i bergen, men ingen tycktes lida för det. Vi var ett drygt 50-tal personer som avnjöt Lillans dignande smörgåsbord och imponerades av alla vackra och originella hattar som både damer och många herrar var iklädda i. Tusen tack Lillan för en fantastisk lunch, du är fantastisk!

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Foto. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.