Besök på ”Museo Tiflológico de la Once” den 9 oktober 2012.

Tisdagen den 9 oktober besökte ett 20-tal personer ”Museo Tiflológico de la Once” – de blindas Museum.

Den 14 december 1992 invigde la ONCE museet för att på så sätt kunna erbjuda de blinda möjligheten att besöka ett museum utan att deras allvarliga synskada skulle hindra dem från att både studera och njuta av de olika föremålen. Här får man ta på konstverken med andra ord och många är så fiffigt konstruerade så att man kan lyfta tak eller se/känna byggnader i beskärning. Museibesöket avslutades i Monica Anderssons trädgård där det avnjöts småplock och drycker.

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Foto. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.