Bulletin 2013-01-12

Nu har Klubben öppnat igen och vi passar på att önska alla våra medlemmar en riktigt god fortsättning på det nya året. Vi vill också tacka för ert intresse för våra aktiviteter under det gågna året, och hoppas kunna räkna med ert stöd och uppmuntran även i fortsättningen!

Skandinaviska Julbasaren
hölls söndagen den 25 november på Hotel Meliá Castilla. Det blev som vanligt mycket lyckat och till vår glädje kom det många besökare. Trots krisen blev resultatet också relativt bra.
Stort tack till alla som ställde upp och hjälpte till och till alla närvarande.
Obs! Information samt fotografier hittas på basarens webb-sida.

Skandinavisk Julgudstjänst
hölls i år i Tyska kyrkan söndagen den 9 december. Gudstjänsten leddes av kyrkoherde Michael Franzén från Torrevieja. Under gudstjänsten fick vi lyssna till julsånger av Skandinaviska skolans skolkör. Stort tack till er alla!
Ett varmt tack till ambassadör Cecilia Julin som hade vänligheten att bjuda oss alla på glögg på Residenset efter gudstjänsten. Vi vill också speciellt tacka våra klubbmedlemmar Leif Brime och Carlos Borgenstierna som också i år stod som sponsorer för adventsgudstjänsten.

SUOMALAISKOKOUS 14.1
Tammikuun neljästoista päivä klo. 19
tapaamme kahvilassa Café Vergara c/Vergara, 1 (metro Opera). Tule mukaan viettämään hauska ilta meidän seurassa. Tervetuloa!

BASARLUNCH 8.2
Fredagen den 8 februari kl.14 träffas alla som hjälpte till på Julbasaren på Restaurang Le Petit Bistrot, (Plaza de Matute, 5) för att äta lunch tillsammans.
Anmälan till Klubben eller till Paloma Torres, mobil: 637 416 974 – paloma.torres@packto.es senast onsdagen den 6 februari. Pris: 22€

BESÖK PĂ ”CENTRO DE EXPOSICIONES ARTE CANAL” 12.2
Tisdagen den 12 februari gör vi ett guidat besök på ”Centro de Exposiciones Arte Canal” för att se den intressanta utställningen ”Pompeya, catástrofe bajo el Vesubio”.
Vi träffas utanför ingången kl. 12.15, Paseo de la Castellana, 214 (vid Plaza deCastilla).
Pris: 15€ (inträde plus guide)
Då inträdesbiljetterna måste betalas i förväg ber vi alla intresserade anmäla sig till Klubben senast onsdagen den 6 februari. (Anmälan är bindande!)

ĂRSMÖTE 4.3
Ărsmötet äger rum måndagen den 4 mars kl.19 på Svenska Ambassadens Residens. Obligatorisk anmälan till Klubben senast den 25 februari.
(endast medlemmar).
Glöm inte att ta med ID-kort eller pass!
Se bifogad kallelse och pdf-fil.

MEDLEMSAVGIFTER
För att förenkla Klubbens bokföring bör alla medlemsavgifter, i mån av möjlighet, betalas före årsmötet i mars. Medlemsavgifterna för år 2013 är de samma som förra året, åtminstone ända tills Årsmötet.
Betalningen kan göras kontant på våra möten eller via banköverföring: BBVA 0182 4000 63 0011659604 Glöm inte att sätta in ditt namn!

Enskild: 60€
Familj: 80€
Au pair/stud: 30€

Som vanligt ber vi alla som av en eller annan orsak inte längre kan vara med i Klubben vänligen meddela Kerstin per telefon (916 432 251/686 624 182) eller per e-mail: centro.escandinavo@telefonica.net

Om någon är intresserad av att vara med och arbeta i Skandinaviska Klubbens styrelse, var vänlig och kontakta Kerstin i god tid före årsmötet.

También disponible en: Spanska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.