Bulletin 2013-05-18

Trots den ostadiga och kalla våren närmar sig nu sommaren med stormsteg och Klubben tar som vanligt semester under juli och augusti.
Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt skön semester.
Ännu kan vi i alla fall bjuda på några riktigt trevliga aktiviteter.

Musikaftonen hos Kerstin och Sture Wahlbeck blev som väntat jättetrevlig. Stures fina musik och många goda tapas gjorde kvällen till en verklig succé.
Stort tack än en gång till Kerstin och Sture! Foton från kvällen finns här.

SVENSKTRÄFF OCH BOKCIRKEL 27.5
Måndagen den 27 maj är det dags för vår bokcirkelträff igen. Vi träffas som vanligt kl. 19 på Café Vergara, c/Vergara, 1 (Metro Opera) för att byta böckerna och samtidigt fördriva kvällen i trevligt sällskap. Hoppas att våra svensktalande medlemmar har tid att komma! Nästa möte blir den 24.6. Välkomna!

SVERIGES NATIONALDAG
Onsdagen den 6 juni firar vi Sveriges Nationaldag med en trevlig cocktail i Tyska Kyrkans samlingssal, Pº de la Castellana, 6.
Vi bjuder på rikligt med goda ”tapas” och drycker.
Tid: 20-22 / Pris: 15€
Var snäll ring eller maila Kerstin för anmälan senast måndagen den 3 juni.
Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar och vänner har tillfälle att titta in och fira denna kväll tillsammans med oss.
Alla är hjärtligt välkomna!

SOMMARLUNCH I CAMORRITOS 11.6
Tisdagen den 11 juni bjuder Lillan Larsen oss på en trevlig sommarlunch i sitt vackra hem Dalom, uppe i Camorritos.
Damerna bör som vanligt rusta upp sig med en skojig sommarhatt!
Vi hoppas att många av våra medlemmar kan komma och att vädret blir varmt och soligt. Anmälan bör göras senast måndagen den 3 juni till Kerstin som sedan ger mer information om tider, pris etc.
(begränsade platser – endast medlemmar)

SUOMALAISKOKOUS 18.6
Kauden päättäjäiset vietetään nyyttikestien merkeissä uima-altaalla Eiran luona tiistaina 18.6. alkaen klo.12. Osoite: c/Las Brisas, 19, Urb. Vistasierra, El Molar.
Bussi nro 193 (dir. Vellon/Pedrezuela) lähtee Intercambiadorista Pza de Castillalta, dársena 37, isla 3. Bussi tulee aivan lähelle asuntoa. Ilmoittaudu Kerstinille Klubiin tai Eiralle 918 683 048/629 932 206, joilta saat bussiaikataulun ja/tai ajo-ohjeet.
Ota mukaan jotain hyvää syötävää ja tule viettämään hauskaa kesä päivää.

*****

Kommande aktiviteter under september – oktober

Torsdagen den 19 september
kommer vi att göra ett guidat besök på det kungliga slottet i El Pardo. Efter besöket njuter vi alla tillsammans av en ”höstlunch” på någon trevlig restaurang i närheten.

Lördagen den 19 oktober åker vi med ”el Tren de la Fresa” till Aranjuez. Under färden blir vi bjudna på goda jordgubbar och väl framme i Aranjuez får vi tillsammans med en guide besöka det Kungliga Palatset.

Mer information om dessa aktiviteter kommer i septemberbulletinen.

Klubben är stängd fr.o.m. den 1 juli till den 2 september 2013.

Annons
Halvfranskt band med Albert Engströms berättelser och teckningar, ungefär 20 band, jubileumsutgåva från 1924, i perfekt skick, ges bort. Intresserade vänligen kontakta Kent Karlsson. Tel: 606 799 275

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Bulletin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.