Bulletin 2014-09-10

Trots att det fortfarande är varmt och soligt lider sommaren onekligen mot sitt slut. Klubben har öppnat och står åter till alla våra medlemmars förfogande. Vi hoppas att ni har njutit av en riktigt fin semester och nu ser fram emot en intressant och trevlig höst på Klubben.

Tack Lillan för att vi åter blev bjudna till ditt vackra Dalom i Camorritos.
Vi vill framföra vårt stora och varma tack för den utsökta lunchen, den fina stämningen och fram för allt av din sedvanliga gästfrihet.
Se fotografier på Klubbens webb-sida under ”Sveriges nationaldag i Camorritos”.

HÖSTCOCKTAIL 23.9
Eftersom det verkar som det varma och soliga vädret kommer att fortsätta en tid framåt, tar vi tillfället i akt och ordnar en trevlig höstcocktail i Monica Anderssons trevliga trädgård tisdagen den 23 september kl. 19.30-21.30. Vi bjuder på olika sorters ”tapas” och drycker. Obligatorisk anmälan till Kerstin senast fredagen den 19 september.
Begränsat antal! Pris: 15€ (endast medlemmar)
Adress: C/Lerida, 25-bajo C

SVENSK TRÄFF OCH BOKCIRKEL 29.9
Höstens första bokcirkelträff blir måndagen den 29 september. Vi träffas som vanligt kl. 19 på Café Vergara. c/Vergara, 1 (Metro Opera) för att byta böcker och samtidigt tillbringa kvällen i trevligt sällskap.
Ett utmärkt tillfälle att titta in och prata om sommarens upplevelser. Alla är hjärtligt välkomna!

BESÖK PÅ ”EL PALACIO DE LA BOLSA DE MADRID” 2.10
Torsdagen den 2 oktober kommer vi att för första gången besöka “El Palacio de la Bolsa de Madrid” som invigdes år 1893 av Drottning Maria Cristina.
Vi blir guidade genom byggnades salar av en av Börsens egna guider som på sitt kunniga sätt kan svara på alla våra frågor.
Vi träffas utanför Börsen kl. 10.45. Plaza de la Lealtad, 1. Anmälan bör göras senast onsdagen den 24 september till Klubben. Uppge då även ert ID nummer. Pris: 5€

PRE-BASARLUNCH 3.10
Fredagen den 3 oktober har vi vår sedvanliga pre-basarlunch.
För mer information om restaurang, tid och pris samt anmälan, kontakta Paloma per mail: paloma.torres@packto.es eller mobil 637 416 974.

SUOMALAISKOKOUS 6.10

Lokakuun kuudes päivä tapaamme ravintolassa Casa Nicasio, C/Unión, 10 (metro Ópera). Tule mukaan viettämään mukavan illan seurassa.
Tervetuloa!

STADSVANDRING 11.10 (på spanska)
Nu är det dags igen för en stadsvandring med vår vän Manuel Rey. Lördagen den 11 oktober kl. 10.30 träffas vid den ingång till Retiro som vetter mot La Puerta de Alcala. Denna gång får vi lära oss de mest intressanta anekdoter om ”La Mitologia del Paseo del Prado”. Vi börjar vår vandring vid La Puerta de Alcala och går längs El Paseo del Prado ända till den Botaniska trädgården. Anmälan bör göras i tid till Kerstin. Pris: 15€. Begränsat antal!

BESÖK PÅ ARKEOLOGISKA MUSEET 21.10
Tisdagen den 21 oktober gör vi ett guidat besök på det nyrenoverade Arkeologiska Museet.
Mer information i nästa bulletin, men intresserade kan redan nu kontakta Kerstin för anmälan.

También disponible en: Spanska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.