Kulturellt i Madrid oktober-december 2014

FINLANDSINSTITUTET I MADRID
c/Caracas, 23 bajo
28010 MADRID
Tel.: 914 444 411
www.madrid.fi
månd-fred. 10-14 och 16-20

Finlandsinstitutet i Madrid ordnar i år en finlandssvensk kulturmånad mellan den 6.11 och 6. 12. Finlandsinstitutet smygstartar kulturmånaden redan den 21 oktober med ett besök av poeten Catharina Gripenberg, som representerar Finland under festivalen för diktöversättning i Vigo. Hon besöker sedan Finlandsinstitutet för att dela med sig av sina erfarenheter från festivalen och presentera några av sina dikter. Välkomna! 21.10.2014 kl. 19-20.

Finländska kortfilmer visas på kulturcentret Conde Duque i Madrid den 24 oktober. Evenemanget är en del av festivalen Nordiska dagar och organiseras av Piovra i samarbete med Finlandsinstitutet i Madrid.
Visning fr.o.m. kl. 19. Programmet räcker 90 minuter.

También disponible en: Spanska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.