Bulletin 2015-01-14

Nu har Klubben öppnat igen och vi passar på att önska alla våra medlemmar en riktigt god fortsättning på det nya året. Vi tackar också alla som ivrigt deltagit i våra aktiviteter under det gångna året, och hoppas att få se er även under detta år.

Skandinaviska Julbasaren
hölls söndagen den 30 november på Hotel Meliá Castilla. Det blev som vanligt mycket lyckat och vi kunde räkna med många besökare. Trots krisen blev resultatet också relativt bra.
Stort tack till alla som ställde upp och hjälpte till, och till alla närvarande.
Obs! Information samt fotografier hittas på basarens web-sida: www.bazar-escandinavo.org

Skandinavisk Adventsgudstjänst
hölls i år den 7 december på Svenska Ambassadens Residens. Gudstjänsten leddes av kyrkoherde Michael Franzén från Torrevieja. Under gudstjänsten fick vi lyssna till vackra julsånger av Skandinaviska skolans elever. Stort tack till er alla samt till Johanna Löf som ackompanjerade kören på piano.
Vi vill också framföra vårt varma tack till ambassadör Cecilia Julin för att vi fick hålla gudstjänsten på Ambassadens Residens, och för den goda glöggen och lussebullarna efteråt.

BESÖK PÅ ARKEOLOGISKA MUSEET 10.2
Tisdagen den 10 februari gör vi ett nytt guidat besök på Arkeologiska Museet. Denna gång gäller besöket Hispania Romana.
Det blir en rätt så tidig väckning för alla då de enda tider vi erbjöds var kl. 10 resp. 10.15. Vi delar upp oss i två grupper och träffas utanför museet, Serrano, 13 kl. 9.50 (första gruppen) och 10.00 (andra gruppen).
Anmälan bör göras till Kerstin antingen per telefon eller per email senast torsdagen den 5 februari.
Pris: 5€

SVENSK TRÄFF OCH BOKCIRKEL 26.1
Måndagen den 26 januari kl. 19 träffas vi igen för att byta bokcirkelböckerna på Café Vergara, c/Vergara,1 (metro Opera). Vi hoppas att många av våra medlemmar har tid och lust att göra oss sällskap på det nya årets första möte. Alla är hjärtligt välkomna!

SUOMALAISKOKOUS 2.2
Helmikuun toinen päivä klo. 19 tapaamme ravintolassa Casa Nicasio, C/Unión, 10 (metro Ópera). Tule mukaan viettämään mukavan illan iloisessa seurassa. Tervetuloa!

BASARLUNCH 13.2
Fredagen den 13 februari kl.14 träffas alla som hjälpte till på Julbasaren för att äta lunch tillsammans på Café Gijón. (Recoletos, 21). Anmälan bör göras till Klubben eller till Paloma Torres,
mobil: 637 416 974 eller per e-mail paloma.torres@packto.es. Pris: 20€

ĂRSMÖTE 3.3
Ărsmötet äger rum tisdagen den 3 mars kl.19 på Svenska Ambassadens Residens. Obligatorisk anmälan till Klubben senast den 25 februari (endast medlemmar).
Glöm inte att ta med ID-kort eller pass!
Se bifogad kallelse (pdf-fil).

MEDLEMSAVGIFTER
För att förenkla Klubbens bokföring bör alla medlemsavgifter, i mån av möjlighet, betalas före årsmötet i mars. Medlemsavgifterna för år 2015 är de samma som förra året, åtminstone ända tills årsmötet.
Betalningen kan göras kontant på våra möten eller via banköverföring: BBVA: IBAN ES76 0182 4000
6300 1165 9604
. Glöm inte att sätta in IBAN numret och ditt namn!

Enskild: 60€
Familj: 80€
Au pair/stud: 30€

Som vanligt ber vi alla som av en eller annan orsak inte längre kan vara med i Klubben vänligen meddela Kerstin per telefon (916 410 762/686 624 182) eller per e-mail: centro.escandinavo@telefonica.net
Vi blir tyrärr tvugna att stryka alla de medlemmar som inte betalt sin medlemsavgift de senaste 2 åren eftersom vi förstår att de då inte har intresse av att fortsätta som medlemmar i Klubben.

*****
Om någon är intresserad av att vara med och arbeta i Skandinaviska Klubbens styrelse, var vänlig och kontakta Kerstin i god tid före årsmötet.

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Årsmöte. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.