Bulletin 2015-05-06

Tiden rusar iväg och snart är den efterlängtade sommaren här igen. Eftersom detta är säsongens sista bulletin önskar vi redan nu alla våra medlemmar en riktigt skön semester. Vi hoppas också att kunna räkna med er på våra aktiviteter i höst igen.

SVENSKTRÄFF OCH BOKCIRKEL 25.5 och 22.6
Måndagen den 25 maj kl.19 är det dags för vår bokcirkelträff igen. Vi träffas som vanligt kl. 19 på Café Vergara, c/Vergara,1 för att byta böckerna och för att fördriva kvällen i trevligt sällskap. Hoppas att så många som möjligt av våra svensktalande medlemmar har tid att titta in.
OBS! Vårens sista svenskträff blir måndagen den 22 juni kl. 19 på Café Vergara.

UTFLYKT TILL NAVALCARNERO 26.5
Tisdagen 26 maj gör vi en utflykt till Navalcarnero.
Vi börjar utflykten med en guidad tur i den intressanta byn som fortfarande har kvar stilen av en äkta kastiliansk by med sitt relevanta historiska förflutna. Sedan besöker vi ”El Centro de Interpretacion”- en gammal renoverad bondgård med sin bostad, vinkällare, ladugård och källare. Utflyktens höjdpunkt är besöket på Bodegan Ricardo Benito. Där får vi se och höra dess historia samt smaka på olika sorters viner med tapas. Efter det äter vi lunch på själva Bodegan. Menyn består av sallad, paella, efterrätt, vin samt kaffe och ”copa” Pris: 45€
Vi träffas på busstationen Príncipe Pio, buss nr 528, hållplats 3 kl. 10.15. De som vill komma med egen bil skall kontakta Kerstin. Obligatorisk och bindande anmälan senast 20 maj till Klubben.

SUOMALAISKOKOUS 13.6
Kauden päättäjäiset vietetään nyyttikestien merkeissä uima-altaalla Eiran luona lauantaina 13.6, alkaen klo 13. Osoite: c/Las Brisas, 19, Urb. Vistasierra, El Molar.
Bussi nro 193 (dir. Vellon/Pedrezuela) lähtee Intercambiadorista Pza de Castillalta, dársena 37, isla 3. Bussi tulee aivan lähelle asuntoa. Ilmoittaudu Kerstinille Klubiin tai Eiralle 918 683 048/629 932 206, joilta saat bussiaikataulun ja/tai ajo-ohjeet.
Ota mukaan jotain hyvää syötävää ja tule viettämään hauskaa kesä päivää.

KOMMANDE AKTIVITETER UNDER HÖSTEN 2015

  • ”Tren Medieval” till Sigüenza (26.9)
  • Höstcoctail (30.9)
  • Stadsvandring med Manuel Rey (10.10)
  • Besök på Museet Cerralbo
  • Besök på Teatro Real

Klubben är stängd fr o m den 1 juli till den 7 september 2015.

*****

CORDERADA 2015
Lördag den 19 september 2015, kl 14
Restaurante San Francisco en El Cristo de El Pardo

También disponible en: Spanska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.