Bulletin 2018-02-19

SVENSKTRÄFF OCH BOKCIRKEL 26.2
Måndagen 26 februari kl. 19 träffas vi som vanligt på Cafe Vergara, C/Vergara, 1. Vi börjar nu en ny bokcirkel på svenska.
Intresserade bör anmäla sig till Eva Ingelman, tel: 914 161 907/620 643 081.
Alla våra medlemmar, såväl gamla som nya är välkomna att vara med i bokcirkeln.

MUSIKAFTON 2.3
Fredagen den 2 mars kl.19-22 bjuder Kerstin och Sture Wahlbeck oss igen på musikafton i sitt trivsamma och vackra hem (calle La Bolsa, 14, 2º D) Vi kommer att få lyssna på fin musik samtidigt som vi får njuta av rikligt med goda ”tapas” och gott vin.
Obligatorisk anmälan till Klubben senast den 26.2.
Pris: 15€ (Begränsat antal -endast medlemmar).

ÅRSMÖTE 5.3
Vi påminner alla våra medlemmar om årsmötet som hålls på svenska ambassadens residens måndagen den 5 mars kl. 19. (Vi ber alla vara ytterst punktliga).
Obligatorisk anmälan bör göras till Klubben senast den 23.2 !Glöm inte att ta med ID-kort eller pass!

SUOMALAISKOKOUS 7.3
Koska Klubilla on vuosikokous maaliskuun viides päivä, siirrämme seuraavan suomikokouksen maaliskuun 7:een päivään jolloin siis jälleen tapaamme klo.19 ravintolassa Casa Nicasio, c/Unión, 10 (metro Opera). Tervetuloa!

”CATA DE VINO”- VINPROVNING 14.3
Du kan inte missa tillfället att komma med på vinprovningen som La Bodega de los Reyes ordnar för oss i sin Bodega-butik som ligger i hjärtat av Madrid på c/ de los Reyes,6 (metro Plaza de España) Bodegan är mötesplatsen för alla som älskar goda viner och delikata gourmetprodukter.
Vi kommer att få smaka på fyra goda viner och ”pinchos” i ett unikt och annorlunda utrymme reserverat enbart för vår grupp. Vi träffas utanför bodegan onsdagen den 14 mars kl. 18.45. Obligatorisk anmälan till Klubben. Pris: 15€

BESÖK PÅ ”EL PALACIO DE LOS DUQUES DE SANTOÑA” 27.4
Fredagen den 27 april har vi ett unikt tillfälle att för första gången göra ett guidat besök i det fantastiska palatset, El Palacio de los Duques de Santoña.
Palatset beläget i Barrio de la Letras, på calle Huertas, 13 är ett av de sex palatshusen som överlevt i Madrid, en juvel av adertonhundratalets arkitektur, som verkligen är värt ett besök.
Mera information om mötesplats, tid och pris i nästa bulletin. Intresserade att komma med på besöket kan redan nu anmäla sig till Klubben.

*****

KOMMANDE MÖJLIGA AKTIVITETER:
Besök på 112 i Pozuelo de Alarcon
Besök på NASA i Robledo de Chavela.

Vi ber alla som kan tänka sig vara intresserade av dessa 2 aktiviteter meddela Klubben eftersom vi måste skicka en lista med namn och ID nummer redan vid reserveringen.

*****

Vår käre vän, Christer Almquist, medlem och före detta viceordförande i Skandinaviska Klubben, har lämnat oss efter en lång tids sjukdom.
Vårt varma deltagande till familjen.

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Årsmöte, Bulletin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.