Bulletin 2018-03-12

ÅRSMÖTE
Den 5 mars hölls årsmöte på svenska ambassadens residens. Mötet öppnades av vår president Anna Thomas som därefter bad Eva Ingelman redogöra för aktiviteterna under år 2017.
Sedan gick Klubbens revisor, Thomas Daller, igenom årets bokslut. Vi konstaterade att Klubbens ekonomi under 2017 gått med en mindre förlust. Utgifterna har hållits på ungefär samma nivå som tidigare men inkomsterna har minskat i stort sett på grund av obetalda medlemsavgifter. Inkomsten från våra aktiviteter har också sjunkit lite trots att de varit både mångsidiga och intressanta.
Vi tackar alla vằra trogna vänner för visat intresse under 2017 och att ni år efter år ställer upp för att stödja Klubben.
Stort tack också till Ambassadör Lars-Hjalmar Wide, som lät oss hålla vårt årsmöte på residentet igen.

STYRELSEN
Ordförande: Anna Thomas
Viceordförande:Larserik Falk
Viceordförande: Kirsten Buus Thygesen
Sekreterare: Kerstin Smeds
Styrelsemedlemmar: Monica Andersson, Lars Andersson, Kerstin Prag-Glöckner, Kerstin Wahlbeck Permanent styrelsemedlem: Daphne Rosenvinge
Revisor: Thomas Daller

Styrelsen med foton

Bokslutet för 2017 finns tillgängligt för våra medlemmar. Intresserade kan kontakta Kerstin.

MEDLEMSAVGIFTERNA
Det beslöts att inte höja medlemsavgifterna i år.
Medlemsavgifterna för år 2018:
– 60€ för enskild
– 80€ för familj
– 30€ för stud/au-pair
Betalningen kan göras kontant till Kerstin eller via bank:
BBVA ES76 0182 4000 6300 1165 9604

*****

SVENSK TRÄFF OCH BOKCIRKEL 19.3
Eftersom den sista måndagen i mars infaller med påskveckan flyttar vi vår bokcirkelträff till måndagen den 19 mars. Då ses vi som vanligt kl. 19 på Café Vergara, c/Vergara, 1 (Metro Opera) för att byta böckerna och samtidigt fördriva kvällen i trevligt sällskap. Vi hoppas på stor uppslutning även av medlemmar som inte hör till bokcirkeln. Välkomna!

SUOMALAISKOKOUS 2.4
Huhtikuun toinen päivä klo. 19 tapaamme jälleen ravintolassa Casa Nicasio, C/Unión, 10 (metro Ópera). Tule mukaan viettämään mukavan illan iloisessa seurassa. Tervetuloa!

BESÖK PÅ ”EL PALACIO DE LOS DUQUES DE SANTOÑA” 27.4
Som vi redan nämde i februaribulletinen kommer vi att för första gången få göra ett guidat besök i det fantastiska palatset, El Palacio de los Duques de Santoña.
Palatset beläget i Barrio de la Letras, på calle Huertas, 13 är ett av de sex palatshusen som överlevt i Madrid, en juvel av adertonhundratalets arkitektur, som verkligen är värt ett besök.
Tyvärr är besöket redan fullbokat då intresset för detta besök varit extra stort. Det finns i alla fall en möjlighet att komma på vår väntelista i fall det blir någon plats ledig i sista minuten. Vi träffas utanför ingången på calle Huertas, 13 kl. 9.50 fredagen den 27 april. Pris: 15€

Klubben är stängd under påskveckan 23 mars – 2 april
Glad Påsk!

This post is also available in: Spanska

Det här inlägget postades i Årsmöte, Bulletin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.