Bulletin 2018-09-12

Med sorg i hjärtat måste vi börja vår bulletin med ett tråkigt meddelande. Vår kära vän och sedan många år trogen medlem i Skandinaviska Klubben, Anna-Lenah Renkwitz, har gått bort. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig men vi kommer alltid att minnas henne glädje och ständiga uppmuntran till Klubben.

*****

Sommaren lider onekligen mot sitt slut och Klubben står åter till alla våra medlemmars förfogande. Vi hoppas att ni alla har njutit av en riktigt fin semester och nu ser fram emot en intressant och trevlig höst på Klubben.

Tack Lillan för att vi åter blev bjudna till ditt fantastiska Dalom i Camorritos.
Vi vill speciellt framföra vårt stora och varma tack för den utsökta lunchen och för all din gästfrihet.

SVENSK TRÄFF OCH BOKCIRKEL 24.9
Höstens första bokcirkelträff blir måndagen den 24 september. Vi träffas som vanligt kl. 19 på Café Vergara. c/Vergara, 1 (Metro Opera) för att byta böcker och samtidigt tillbringa kvällen i trevligt sällskap.
Ett utmärkt tillfälle att titta in och prata om sommarens upplevelser. Alla är hjärtligt välkomna!

HÖSTCOCKTAIL 26.9
Eftersom det verkar som det varma och soliga vädret kommer att fortsätta en tid framåt, tar vi tillfället i akt och ordnar åter en höstcocktail i Monica Anderssons trevliga trädgård, onsdagen den 26 september kl. 19.00-21.30. Vi bjuder på olika sorters ”tapas” och drycker. Obligatorisk anmälan till Kerstin senast fredagen den 21 september.
Begränsat antal! Pris: 15€ (endast medlemmar)
Adress: C/Lerida, 25-bajo C.

SUOMALAISKOKOUS 1.10
Lokakuun ensimmäinen päivä tapaamme taas ravintolassa Casa Nicasio, C/Unión, 10 (metro Ópera). Tule mukaan viettämään mukavan illan iloisessa seurassa.
Tervetuloa!

*****

BESÖK PÅ ARKEOLOGISKA MUSEET 14.11
Onsdagen den 14 november gör vi ett nytt guidat besök på Arkeologiska Museet. Denna gång gäller besöket medeltiden. (”Reinos cristianos”)
Mer information i nästa bulletin, men eftersom platserna är begränsade kan intresserade redan nu kontakta Kerstin för anmälan.

*****

PRE-BASARLUNCH 5.10
Fredagen den 5 oktober har vi vår sedvanliga pre-basarlunch.
För mer information om restaurang, tid och pris samt anmälan, kontakta Paloma per mail: paloma.torres@packto.es eller mobil 637 416 974.

También disponible en: Spanska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.